flag Судова влада України
Увага! Суд не здійснює правосуддя. Підсудність змінено на Великоолександрівський районний суд Херсонської області

Щодо результатів щорічної оцінки виконання державними службовцями покладених на них обов’язків і завдань

05 березня 2014, 14:32

   26 лютого 2014 року відповідно до Закону України «Про державну службу», Порядку проведення щорічної оцінки керівниками апаратів місцевих та апеляційних судів та їх заступниками покладених на них обов’язків і завдань, Загального порядку проведення щорічної оцінки виконання державними службовцями покладених на них обов’язків і завдань, на підставі наказу голови Бериславського районного суду від 06.02.2014 року №2-4/14 було проведено щорічну оцінку виконання державними службовцями Бериславського районного суду Херсонської області покладених на них обов’язків і завдань у 2013 році.

   Щорічну оцінку виконання державними службовцями покладених на них обов’язків і завдань пройшли керівник апарату суду, заступник керівника апарату суду та 8 працівників апарату суду-державних службовців. Керівників апаратів місцевих судів Херсонщини додатково чекає співбесіда в територіальному управлінні Державної судової адміністрації України в Херсонській області про результати роботи в 2013 році, яка відбудеться згідно графіку 11 березня 2014 року.
 
   Щорічна оцінка виконання державними службовцями покладених на них обов’язків і завдань за 2013 рік для працівників Бериславського районного суду пройшла успішно.