flag Судова влада України
Увага! Суд не здійснює правосуддя. Підсудність змінено на Великоолександрівський районний суд Херсонської області

Притягнуто до адміністративної відповідальності особу за придбання «закладки»

20 березня 2020, 15:06

16 березня 2020 року Бериславським районним судом Херсонської області розглянуто справу про адміністративне правопорушення відносно громадянина Б. за частиною 1 статті 44 Кодексу України про адміністративні правопорушення (Незаконні виробництво, придбання, зберігання, перевезення, пересилання наркотичних засобів або психотропних речовин без мети збуту в невеликих розмірах).

Як вбачається з матеріалів справи, 23.02.2020 року у ранковий час доби близько 10-00 год. громадянин Б. перебуваючи в м.Нова Каховка неподалік магазину «Торба», придбав у невідомого громадянина шляхом відшукування «закладки», за ціною 250 грн. за упаковку, наркотичний засіб під назвою «Солі», яку вживав шляхом вдихання через ніс за місцем проживання.

В судовому засіданні громадянин Б. вину визнав, також його вина підтверджується доданими до справи матеріалами.

Враховуючи характер скоєного правопорушення, особу правопорушника, ступінь його вини, майновий стан і обставини, що пом'якшують та обтяжують його відповідальність, суд постановив:

Визнати громадянина Б. винним у вчинені правопорушення, передбаченого ч. 1 ст. 44 КпАП України та накласти на нього адміністративне стягнення у вигляді штрафу в розмірі 425,00 гривень.

Також, стягнути з громадянина Б. судовий збір на користь держави у розмірі 420,40 гривень.

Постанова може бути оскаржена протягом десяти днів з дня її винесення.

 

Детальніше ознайомитись з постановою суду за посиланням: http://www.reyestr.court.gov.ua/Review/88228298