flag Судова влада України
Увага! Суд не здійснює правосуддя. Підсудність змінено на Великоолександрівський районний суд Херсонської області

Особу притягнуто до адміністративної відповідальності за порушення правил зберігання газового пістолету

18 лютого 2020, 14:22

14.02.2020 року Бериславським районним судом Херсонської області розглянуто справу про адміністративне правопорушення відносно громадянки Л. за частиною першою статті 195-2 Кодексу України про адміністративні правопорушення (порушення порядку придбання, зберігання, реєстрації або обліку газових пістолетів і револьверів та патронів до них).

Так, 22.01.2020 року близько 11-00 год. встановлено, що громадянка Л., будучи власницею газового пістолету, завчасно не продовжила термін дії дозволу на зберігання зареєстрованого на її ім’я газового пістолету, який закінчився 06.01.2020 року.

Обираючи вид і міру адміністративного стягнення, вивчивши матеріали справи, характер скоєного правопорушення, особу правопорушника, ступінь її вини, майновий стан і обставини, що пом'якшують та обтяжують її відповідальність, а також те, що громадянка Л. до адміністративної відповідальності раніше не притягувалася, суд вважає, що відносно останньої слід застосувати адміністративне стягнення у вигляді штрафу в межах санкції ч.1 ст.195-2 КУпАП.

Суд постановив визнати громадянку Л. винною у вчинені правопорушення, передбаченого ч.1 ст.195-2 КУпАП.

Накласти на громадянку Л. адміністративне стягнення за ч.1 ст.195-2 Кодексу України про адміністративні правопорушення у вигляді штрафу у розмірі 34,00 гривні.

Стягнути з громадянки Л. судовий збір на користь держави у розмірі 420, 40 гривень.

Постанова може бути оскаржена протягом десяти днів з дня її винесення до Херсонського апеляційного суду через Бериславський районний суд Херсонської області.

 

Ознайомитись з постановою суду можна за посиланням:

http://www.reyestr.court.gov.ua/Review/87601049