flag Судова влада України
Увага! Суд не здійснює правосуддя. Підсудність змінено на Великоолександрівський районний суд Херсонської області

Обрано запобіжний захід особі, яка підозрюється у намаганні викрадення ноутбука з приміщення ДНЗ № 3 міста Берислава

13 січня 2020, 16:41

11 січня 2020 року слідчим суддею Бериславського районного суду Херсонської області розглянуто клопотання слідчого СВ Бериславського ВП ГУНП в Херсонській області про застосування запобіжного заходу у вигляді "тримання під вартою" відносно особи, яка підозрюється у тому, що 10.01.2020 року близько 15:00 год., відчинивши вхідні двері, проник до приміщення кабінету завідувача господарством ДНЗ № 3, який розташований за адресою: вулиця 1 Травня, 238 в місті Берислав Херсонської області, звідки таємно намагався викрасти ноутбук, знявши його зі столу та сховавши собі під куртку, однак у холі приміщення ДНЗ № 3 був викритий власником майна, таким чином не вчинивши всіх дій, які вважав необхідними для доведення злочину до кінця і злочин ним не було закінчено, з причин, які не залежали від його волі.

Відомості за вказаним фактом 10.01.2020 року внесено до Єдиного реєстру досудових розслідувань за № 12020230090000032 та розпочате досудове розслідування за ознаками кримінального правопорушення, передбаченого ч.3 ст. 15 ч.3 ст.185 КК України.

Допитаний у якості підозрюваного вину визнав.

При дослідженні особи (соціальні зв'язки) встановлено, що підозрюваний не одружений, постійного місця роботи не має, офіційно не працевлаштований, знаходився на диспансерному обліку у лікаря-нарколога з 2006 по 2011 року з діагнозом розлади психіки та поведінки внаслідок вживання опіоідів, синдром залежності; знятий з обліку у зв’язку з засудженням, на обліку у лікаря психіатра і психоневрологічному відділенні КНП «ЦМЛ м. Нова Каховка» не знаходиться, раніше неодноразово засуджувався за вчинення крадіжок, відбував покарання, відбув покарання у виді позбавлення волі, звільнився у жовтні 2019 року, має непогашену судимість, 28.12.2019 року у кримінальному проваджені №12019230070002560 слідчим Новокаховського ВП ГУНП в Херсонській області йому вручено повідомлення про підозру у вчиненні злочину, передбаченого ч. 3 ст. 185 КК України, підозрюється у скоєнні умисного злочину.

Дослідивши надані матеріали, заслухавши думку слідчого, прокурора, підозрюваного та захисника, слідчий суддя ухвалив:

Клопотання слідчого задовольнити.

Застосувати щодо підозрюваного запобіжний захід у вигляді "тримання під вартою" на 60 днів до 19 години 20 хвилин 10 березня 2020 року.

Визначити розмір застави у сумі 42040 (сорок дві тисячі сорок) гривень.

У разі внесення застави, слідчий суддя на строк дії ухвали зобов'язує підозрюваного прибувати за кожною вимогою до слідчого, прокурора чи суду, покладає обов'язки, передбачені ст.194 КПК України, а саме:

1) не відлучатися з міста його проживання без дозволу слідчого, прокурора або суду;

2) повідомляти слідчого, прокурора чи суд про зміну свого місця проживання та/або місця роботи;

3) прибувати до слідчих слідчого відділу Бериславського ВП ГУНП в Херсонській області за першою вимогою;

4) утримуватись від спілкування зі свідками, що допитані та підлягають допиту, за винятком участі у слідчих та судових діях.

Ухвала може бути оскаржена в апеляційному порядку протягом п’яти днів з моменту її проголошення, а підозрюваним який перебуває під вартою, в той же строк з моменту вручення копії ухвали.

 

Ознайомитись з ухвалою суду можна за посиланням:

http://reyestr.court.gov.ua/Review/86847136