flag Судова влада України
Увага! Суд не здійснює правосуддя. Підсудність змінено на Великоолександрівський районний суд Херсонської області

Вища рада правосуддя розглянула матеріали щодо внесення Президентові України подання про призначення судді Бериславського районного суду

13 листопада 2019, 14:19

12 листопада 2019 року Вища рада правосуддя розглянула матеріали щодо внесення Президентові України подання про призначення суддів, повноваження яких припинилися у зв’язку із закінченням строку, на який їх було призначено.

Суддя Бериславського районного суду Херсонської області Корсаненкова Олена Олександрівна пройшли кваліфікаційне оцінювання на відповідність займаній посаді. Рішенням Вищої кваліфікаційної комісії суддів України її визнано такою, що відповідає займаній посаді, та рекомендовано для призначення на посаду.

За результатами розгляду рекомендації Вищої кваліфікаційної комісії суддів України Вищою радою правосуддя не встановлено обставин, які відповідно до закону могли б бути підставою для відмови у внесенні Президентові України подання про призначення судді Косаненкової О.О. на посаду.

Вища рада правосуддя вирішила внести Президентові України подання про призначення Корсаненкової Олени Олександрівни на посаду судді Бериславського районного суду Херсонської області.