flag Судова влада України
Увага! Суд не здійснює правосуддя. Підсудність змінено на Великоолександрівський районний суд Херсонської області

У справі про викрадення персиків із саду монастиря особі оголошено усне зауваження

20 серпня 2019, 13:47

19 серпня 2019 року Бериславським районним судом розглянуто справу про адміністративне правопорушення за частиною 1 статті 51 Кодексу України про адміністративні правопорушення (дрібне викрадення чужого майна) відносно громадянина Р., який, відповідно до матеріалів справи, 16.08.2019 року близько 11 години 00 хвилин в с. Червоний Маяк Бериславського району Херсонської області, з території саду Свято-Григор’ївського Бізюків чоловічого монастиря викрав персики, чим спричинив останньому матеріальний збиток на суму 140 гривень. Відповідно до пояснень свідка у справі, громадянин Р. пропонував мешканцям села придбати персики.

Під час розгляду справи громадянин Р. провину у скоєному правопорушенні визнав, щиро розкаявся.

Суд, дослідивши усі обставини у справі, враховуючи малозначність вчиненого правопорушення, особу порушника, який притягується до адміністративної відповідальності вперше та щиро розкаявся, визнав за можливе звільнити громадянина Р. від адміністративної відповідальності, обмежившись усним зауваженням.

Постанова може бути оскаржена протягом десяти днів з дня винесення постанови до Херсонського апеляційного суду через Бериславський районний суд Херсонської області.