flag Судова влада України
Увага! Суд не здійснює правосуддя. Підсудність змінено на Великоолександрівський районний суд Херсонської області

Накладено штраф на особу за невиконання батьківських обов’язків, наслідком якого стало алкогольне сп’яніння малолітньої особи

05 серпня 2019, 09:49

02 серпня 2019 року Бериславським районним судом розглянуто справу про адміністративне правопорушення за частиною 2 статті 184 Кодексу України про адміністративні правопорушення (невиконання батьками або особами, що їх замінюють, обов'язків щодо виховання дітей) відносно громадянки Б., яка, відповідно до матеріалів справи, ухилилася від виконання своїх батьківських обов’язків відносно свого малолітнього сина 2010 року народження, внаслідок чого останній в нічний час о 00-20 год. гучно стукав по паркану при цьому дитина була з ознаками алкогольного сп’яніння.

В судовому засіданні громадянка Б. вину визнала.

Обираючи вид і міру адміністративного стягнення, суд, вивчивши матеріали справи, враховуючи особу правопорушниці, яка раніше притягувалася до адміністративної відповідальності, характер скоєного правопорушення, ступінь її вини, майновий стан і обставини, що пом'якшують та обтяжують її відповідальність, постановив визнати громадянку Б. винною у вчинені правопорушення, передбаченого ч.2 ст.184 КпАП України та застосувати до неї адміністративне стягнення у вигляді штрафу у розмірі 1 700, 00 грн. а також стягнути з останньої судовий збір на користь держави у розмірі 384, 20 грн.

Постанова може бути оскаржена протягом десяти днів з дня винесення постанови до апеляційного суду Херсонської області через Бериславський районний суд Херсонської області.