flag Судова влада України
Увага! Суд не здійснює правосуддя. Підсудність змінено на Великоолександрівський районний суд Херсонської області

Відбулися збори суддів Бериславського районного суду

22 травня 2019, 16:14

21.05.2019 року відбулися збори суддів Бериславського районного суд Херсонської області. На порядок денний було винесено наступні питання:

  1. Обговорення листа Херсонського апеляційного суду щодо розгляду листа Генеральної прокуратури України про окремі питання розгляду справ про адміністративні правопорушення щодо неповнолітніх.

  2. Обговорення листа Херсонського апеляційного суду щодо інформаційного листа Касаційного адміністративного суду у складі Верховного суду про нарахування та виплати одноразової грошової допомоги військовослужбовцям.

  3. Обговорення листа Херсонського апеляційного суду щодо аналітичного огляду рішень Європейського суду з прав людини, що набули статусу остаточного у І кварталі 2019 року.

  4. Обговорення листів Херсонського апеляційного суду щодо виконання рішень Європейського суду з прав людини.

  5. Обговорення листа Херсонського апеляційного суду щодо листа голови Міжнародного благодійного фонду «Альянс громадського здоров’я» про стан нормативно-правового порядку ввозу на територію України та вивозу з її території громадянами України препаратів, що містять наркотичні засоби, психотропних речовин і прекурсорів, а також притягнення громадян України до відповідальності.

  6. Обговорення питання щодо строків розгляду цивільних справ та кримінальних проваджень суддями Бериславського районного суду Херсонської області.

За результатами зборів вирішено зазначену інформацію суддям узяти до відома для застосування при здійсненні судочинства.