flag Судова влада України
Увага! Суд не здійснює правосуддя. Підсудність змінено на Великоолександрівський районний суд Херсонської області

Ухвалено вирок у кримінальній справі за придбання та зберігання бойових припасів без передбаченого законом дозволу

06 березня 2019, 16:18

05.03.2019 року Бериславським районним судом Херсонської області ухвалено вирок у кримінальний справі щодо громадянина С., який у серпні 2018 року на пустирі знайшов  металеву банку з під кави, в якій знаходились патрони в кількості 47 шт.,  того ж дня переніс при собі до свого   будинку, де зберігав в одній із кімнат у шафі, де у ході проведення обшуку їх було виявлено та вилучено  працівниками поліції.

Дії громадянина С. судом кваліфіковано за ч.1 ст.263 КК України, як носіння, зберігання, придбання бойових припасів без передбаченого законом дозволу та призначено покарання у виді позбавлення волі строком чотири роки. 

На підставі ст. 75 КК України особу звільнено від відбування покарання з випробуванням з іспитовим строком в два роки, якщо він протягом цього терміну не вчинить нового злочину і виконає покладені на нього обов’язки.    

Відповідно до п.1,2 ч.1 ст. 76 Кримінального кодексу України на особу покладено  такі обов'язки:

   - періодично з’являтися для реєстрації до уповноваженого органу з питань пробації;

  - повідомляти уповноважений орган з питань пробації про зміну місця проживання, роботи або навчання.

 

Вирок може бути оскаржений до Херсонського апеляційного суду  через Бериславський районний суд Херсонської області, шляхом подачі апеляції протягом тридцяти днів з дня його проголошення.