flag Судова влада України
Увага! Суд не здійснює правосуддя. Підсудність змінено на Великоолександрівський районний суд Херсонської області

Вища рада правосуддя внесе Президентові України подання про призначення Волошина Р.Р. – на посаду судді Бериславського районного суду Херсонської області

04 грудня 2018, 14:00

4 грудня 2018 року Вища рада правосуддя розглянула матеріали щодо внесення подання Президентові України про призначення 11суддів, одним з яких є суддя Бериславського районного суду Херсонської області Волошин Роман Романович.

Повноваження судді Волошина Р.Р. припинилися у зв’язку із закінченням строку, на який його було призначено. Суддя пройшов кваліфікаційне оцінювання на відповідність займаній посаді.

Рішенням Вищої кваліфікаційної комісії суддів України суддю Волошина Р.Р. визнано такими, що відповідає займаній посаді, та рекомендовано для призначення на посаду.

За результатами розгляду рекомендації Комісії Вищою радою правосуддя не встановлено обставин, які відповідно до закону могли б бути підставою для відмови у внесенні Президентові України подання про призначення судді Волошина на посаду.

Вища рада правосуддя ухвалила внести подання Президентові України про призначення Волошина Романа Романовича – на посаду судді Бериславського районного суду Херсонської області.

 

 

 Докладніше за посиланням.