flag Судова влада України
Увага! Суд не здійснює правосуддя. Підсудність змінено на Великоолександрівський районний суд Херсонської області

Відбулись загальні збори суддів Бериславського районного суду

25 вересня 2013, 16:15

  25.09.2013 року в приміщенні суду відбулись загальні збори суддів Бериславського районного суду Херсонської області на яких були обговорені Рішення Ради суддів загальних судів № 66 від 11 вересня 2013 року щодо результатів проведеного аналізу інформації апеляційних загальних судів про стан організації діяльності апеляційних та місцевих загальних судів щодо кримінальних справ, які знаходяться на розгляді понад рік.

По результатам обговорення вирішили:
1. По результатам обговорення прийняте рішення про прийняття до відома та виконання рекомендацій, наданих у вищезазначених Рішеннях, та щодо покращення якості та строків розгляду справ.
2. Суддям детально ознайомитись та взяти до уваги довідку про стан оперативності розгляду кримінальних справ місцевими та апеляційними судами загальної юрисдикції, з огляду на вимоги Конвенції про захист прав людини і основоположних свобод та практику Європейського суду з прав людини.
3. Суддям здійснювати контроль за своєчасним направленням нагадувань до місцевої прокуратури та РВ УМВС щодо осіб, оголошених в розшук.