flag Судова влада України
Увага! Суд не здійснює правосуддя. Підсудність змінено на Великоолександрівський районний суд Херсонської області

Онлайн трансляція другого щорічного загальнонаціонального форуму «Незалежні суди та вільні ЗМІ: розширення можливостей співпраці»

23 червня 2018, 12:57

Територіальне управління Державної судової адміністрації України в Херсонській області повідомляє, що 26 червня 2018 року у режимі відеоконференцзв’язку відбудеться другий щорічний загальнонаціональний форум «Незалежні суди та вільні ЗМІ: розширення можливостей співпраці».

Організаторами Форуму є Верховний Суд, Вища рада правосуддя, Рада суддів України, Вища кваліфікаційна комісія суддів України, Державна судова адміністрація України, Національна школа суддів України, Центр демократії та верховенства права, Громадське об’єднання «Детектор медіа», Інститут масової інформації, Національна спілка журналістів України за підтримки українсько-канадського Проекту підтримки судової реформи в Україні.

Онлайн-трансляцію Форуму здійснюватиме Юридична газета на окремому YouTube-каналі у вільному доступі за посиланням http://onlineinyou.com.ua/forum_260618/.

Зазначений форум проводиться у режимі відеоконференцзв’язку за участі представників територіальних управлінь, голів судів, суддів-спікерів, прес-секретарів судів та представників районних та обласних ЗМІ.