flag Судова влада України
Увага! Суд не здійснює правосуддя. Підсудність змінено на Великоолександрівський районний суд Херсонської області

Відбувся семінар-залік з вивчення секретарями судового засідання порядку роботи з системою відеоконференцзв’язку

24 липня 2013, 08:46

 24 липня 2013 року в Бериславському районному суді Херсонської області відбувся семінар-залік з вивчення секретарями судового засідання порядку роботи з системою відеоконференцзв’язку.
Інженер з ІТ ТУДСА в Херсонській області Третьяков Р.Ю. та спеціаліст РСП в Херсонській області ДП «Інформаційні судові системи» Бочуркин О.C. на базі залу судових засідань Бериславського районного суду, обладнаного системою відеоконференцзв’язку, провели навчання з секретарями судового засідання суду з вивчення роботи з технічними засобами відеозапису ходу і результату дій, проведених в режимі відеоконференції.
В навчанні взяли участь секретарі судового засідання Дробітько І.В., Лузгіна М.В., Бондаренко Г.В., та головний спеціаліст з ІТ Моцьо Г.М.
Секретарі судового засідання ознайомились з апаратною складовою системи ВКЗ, базовим функціоналом програми TrueConf, порядком запуску програми та проведення сеансу відеоконференції, а також отримали можливість на практиці відтворити отримані знання, виконавши самостійні дії в програмі TrueConf з використанням системи ВКЗ.
По закінченні семінару в ході практичної роботи секретарями судового засідання Бериславського районного суду Херсонської області був складений залік.