flag Судова влада України
Увага! Суд не здійснює правосуддя. Підсудність змінено на Великоолександрівський районний суд Херсонської області

Професійна підготовка працівників апарату

13 грудня 2017, 16:18

 

З 27 жовтня по 30 листопада 2017 року Національною школою суддів України проводився курс дистанційного навчання на тему: «Комунікації в судовій діяльності», для прес-секретарів і працівників, відповідальних за зв’язки із засобами масової інформації місцевих загальних та апеляційних судів України. Консультант Бериславського районного суду Мутерко Р.А. була зарахована слухачем даного курсу.

Курс розроблено фахівцями Національної школи суддів України спільно із експертами Агентства США з міжнародного розвитку (USAID) у рамках проекту «Справедливе правосуддя».

Слухачі курсу мали змогу оволодіти системою знань, сукупністю комунікативних засобів, методів, прийомів і технік, що сприяють наданню об’єктивної інформації про діяльність суду і суддів, налагодженню активного зацікавленого діалогу з суспільством, наближення українського судочинства до європейських стандартів, поліпшення обізнаності громадян із діяльністю судової системи.

Мутерко Р.А. успішно завершила навчальний дистанційний курс, та за результатами навчання отримала сертифікат Національної школи суддів України.