flag Судова влада України
Увага! Суд не здійснює правосуддя. Підсудність змінено на Великоолександрівський районний суд Херсонської області

Збори суддів Бериславського районного суду від 13.06.2013 року

13 червня 2013, 09:55

 13 червня 2013 року було проведено збори суддів Бериславського районного суду, на порядку денному яких стояли наступні питання:

1. Обговорення стану дотримання строків розгляду справ
2. Обговорення рішення Ради суддів загальних судів №25 від 04.04.2013 року.
3. Обговорення останніх рішень Європейського суду з прав людини.

В ході проведення зборів суддів виступили голова суду Миргород В.С., суддя Захарчук В.В., суддя Волошин Р.Р. За результатами зборів вирішили:

1. Дотримуватись встановлених законом строків розгляду справ. Продовжувати тримати на контролі надсилання щомісячного нагадування до РВ УМВС та прокуратури в Бериславському районі щодо осіб, яких оголошено в розшук; вести контроль за тривалістю проведення експертизи та у разі порушення місячного терміну, необхідно реагувати шляхом надсилання листів-нагадувань до експертної установи.
2. Призначити відповідальною особою голову суду Миргород В.С. за вжиття заходів щодо організації висвітлення на офіційному веб-сайті Бериславського районного суду Херсонської області інформації про результати оцінки діяльності суду, в тому числі викладеної у додатку 1 до Рішення Ради суддів України від 05.06.13 р. №39.
3. Суддям регулярно вивчати практику розгляду справ Європейським Судом, з метою не допущення помилок в роботі; привести свою судову практику у відповідність до судових рішень ЄС. Вивчати законодавство та правильно застосовувати його на практиці.