flag Судова влада України
Увага! Суд не здійснює правосуддя. Підсудність змінено на Великоолександрівський районний суд Херсонської області

З Днем працівників суду!

15 грудня 2016, 09:06
Своє професійне свято працівники судової системи відзначають сьогодні, 15 грудня. Традиційно служителі Феміди отримують привітання не тільки від колег, а й від представників інших гілок влади.

 

Вищий господарський суд України
Шановні колеги - судді та працівники апаратів судів!
Щиро вітаю Вас із професійним святом — Днем працівників суду!
Авторитет судової гілки влади великою мірою залежить від того, як чітко функціонує кожна її ланка, як сумлінно виконує свої обов’язки кожен її працівник.
Глибоко переконаний, що Ви й надалі докладатимете всіх зусиль для зміцнення демократичних засад судочинства, реалізації та захисту прав і законних інтересів кожного громадянина та суб'єктів господарювання, забезпечення неупереджених, виважених, незалежних і справедливих судових рішень, які виносяться іменем держави.
З нагоди професійного свята зичу Вам витримки і сили духу, натхнення та оптимізму, міцного здоров'я і родинного щастя, добра та злагоди, а нашій незалежній Україні – миру, спокою та процвітання! Нехай людська повага й довіра стануть гідними орієнтирами у Вашій щоденній роботі!
З повагою
Голова Вищого господарського суду України
Богдан Львов
 
Вища рада юстиції
Шановні колеги!
Щиро вітаю вас із професійним святом – Днем працівників суду.
Бажаю святкового настрою, міцного здоров’я, родинного затишку, щастя, миру, добра та злагоди.
Нехай професіоналізм, відданість справі, незгасна енергія, мудрість та життєвий оптимізм супроводжують вас на відповідальному шляху служіння народу України, сприяють відновленню довіри до судової влади.
З повагою
Голова Вищої ради юстиції
І.М. Бенедисюк
 
Вищий спецiалiзований суд України з розгляду цивiльних i кримiнальних справ
Шановні судді та працівники судових установ України! Щиро вітаю вас із нагоди професійного свята!
Щодня до суду звертаються тисячі громадян, які потребують ефективного захисту своїх прав та інтересів. І саме суд є тим органом, що забезпечує гарантії такого захисту. На суддів і працівників апарату покладається величезна відповідальність за організацію належного доступу до правосуддя і, власне, функціонування суду.
Обравши нелегкий професійний шлях, шановні колеги, пам’ятаймо, що авторитет судової влади залежить від кожного з нас, від нашого професіоналізму, наполегливої праці, моральних якостей.
Тож нехай принциповість, сумлінність, вірність ідеалам права і справедливості завжди будуть надійними помічниками у справі служіння українському народові, а щоденна робота викликає суспільну повагу та довіру.
Бажаю всім міцного здоров’я, мирного неба, добра і злагоди, родинного затишку, успіхів у благородній і відповідальній справі.
З повагою
Борис Гулько
Державна судова адміністрація України
Шановні колеги, друзі!
Вітаю Вас із професійним святом – Днем працівників суду!
Упевнений, що Ваша праця на професійній ниві сприяє розбудові правової, демократичної держави, розвитку незалежного та неупередженого судочинства, зміцненню судової влади, підвищенню її авторитету в суспільстві, а Ваша майстерність, відданість справі стають запорукою нашого спільного успіху.
Бажаю Вам невтомної енергії, творчих здобутків і нових звершень у почесній та надзвичайно відповідальній справі служіння Українському народові!
Міцного здоров’я, щастя, злагоди та сімейного благополуччя!
З повагою
Голова ДСА Україн
Зеновій Холоднюк
Національна школа суддів України
Шановні працівники суду!
Від імені колективу Національної школи суддів України та від себе особисто щиро вітаю Вас з професійним святом – Днем працівників суду!
В час модернізації правосуддя Ваша місія є надзвичайно відповідальною – сприяти захисту прав і свобод людини та утверджувати принцип верховенства права.
Прийміть мої найтепліші привітання й побажання міцного здоров’я, благополуччя, твердої віри в краще майбутнє, натхнення в реалізації  прагнень  суспільства до Справедливого правосуддя в Україні!
З повагою
Ректор
Микола Оніщук
 
Вища кваліфікаційна комісія суддів
Шановні судді та працівники судових установ України!
Від імені Вищої кваліфікаційної комісії суддів України щиросердно вітаємо вас із професійним святом — Днем працівників суду!
Статус правової держави великою мірою підтримується діяльністю судів, бо саме судді мають вирішувати конфлікти у всіх сферах суспільних відносин на засадах законності, об'єктивності і неупередженості. Переконані, що визначальними принципами у вашій роботі є верховенство права, захист порушених прав і свобод людини, незалежність у здійсненні правосуддя і професійна честь.
Бажаємо, щоб результати роботи кожного з вас завжди працювали на авторитет суду.
Міцного вам здоров’я, повноцінної реалізації планів і задумів у правовій царині, творчої наснаги, благополуччя і гармонії в особистому житті!
З повагою
Члени ВККС
Верховний Суд України
Шановні судді та працівники апаратів судів! Щиро вітаю вас із нагоди Дня працівників суду.
Ваш вибір професії – це вибір шляху відповідальності, справедливості, цілеспрямованості, це самовіддана праця задля блага своєї Вітчизни та її народу.
Тож бажаю наснаги, незламності духу й наполегливості в досягненні благородної мети – забезпечення панування Права і Закону в ім’я Людини та зміцнення авторитету України.
Міцного вам здоров’я, миру, щастя й благополуччя.
З повагою
Голова Верховного Суду України
 Я.М. Романюк 
Конституційний суд України
Щиро вітаю вас із нагоди професійного свята – Дня працівників суду! 
Судова система України відіграє ключову роль у забезпеченні захисту  прав  і  свобод людини і громадянина, в утвердженні принципу верховенства права та розвитку України як  правової  держави.
Упевнений, що наше щоденне чесне служіння Основному Закону, інтересам держави, об’єктивність та виваженість у прийнятті рішень, толерантність і принциповість сприяють зміцненню авторитету судової гілки влади, а також збереженню миру в суспільстві.
Бажаю вам завжди залишатися вірними складеній присязі, гідно виконувати свої обов’язки й утверджувати ідеали верховенства права та справедливості. Щиро зичу незламності духу й натхнення для нових професійних досягнень. Нехай високий професіоналізм, досвід і знання будуть вірними помічниками на шляху втілення фундаментальних змін у суддівській системі України.
Зі святом вас, шановні колеги! Міцного здоров’я, безмежного щастя, мирного неба над головою, благополуччя вам і вашим родинам!
Голова Конституційного Суду України
Ю.В. Баулін
Національна асоціація адвокатів України
Щиро вітаю Вас з професійним святом — Днем працівників суду.
Судова гілка влади проходить важливий етап реформування, результатом якого має стати підвищення довіри з боку суспільства, утвердження принципу верховенства права та створення надійного механізму захисту законних прав та інтересів громадян.
Перед вами стоять складні виклики та завдання, проте, переконана, цей шлях буде успішно пройдено завдяки професійності, відданості високим ідеалам справедливості та цінностям правової держави.
Бажаю Вам витримки, мудрості та зваженості у Вашій відповідальній роботі.
З повагою,
Голова Національної асоціації адвокатів України,
Ради адвокатів України
Лідія Ізовітова
Рада суддів України
Шановні судді, працівники суду, дорогі колеги!
Від імені Ради суддів України та від мене особисто прийміть найщиріші вітання з Днем працівників суду! 
Нині, коли наша держава йде шляхом побудови громадянського суспільства, важко переоцінити роль і місце в цьому процесі судової гілки влади. Тому, створення дієвої системи правосуддя, яка гарантує надійний захист прав і свобод людини, утвердження загальнодемократичних засад судочинства, підвищення рівня правосвідомості в українському суспільстві, ставить перед вами нові вимоги і завдання та підіймає рівень вашої відповідальності за дії, що лежать в основі великої справи - відновлення довіри до судової влади. 
Саме від Вашої самовідданої праці великою мірою залежить збереження в суспільстві політичної стабільності, миру та спокою, дотримання конституційних прав і свобод людини та громадянина. 
Почесна й нелегка місія служіння правосуддю вимагає від Вас, суддів та працівників судових органів, відповідальності, мудрості, досвіду, сумлінного виконання своїх обов’язків та виняткових особистих якостей: честі, гідності, відданості ідеалам справедливості, законності та добра. Без критичної маси носіїв цих людських і професійних чеснот жодна реформа, яку б благородну мету вона не ставила, залишиться нереалізованою. 
Я знаю і вірю, що у суддівській спільноті, серед працівників апарату судів та судових установ, більшість тих, хто вірою та правдою служить людям і державі, тому жодні виклики, ризики, перестороги не стануть на заваді тим, хто дійсно бачить Україну великою правовою державою.
У день професійного свята я з усією повагою щиро бажаю Вам здоров’я, добра та достатку, щастя й удачі, життєвої наснаги та нових здобутків у професійній діяльності. Миру та радості у Ваших домівках і родинах.
З повагою,
Голова Ради суддів України
Валентина Сімоненко