flag Судова влада України
Увага! Суд не здійснює правосуддя. Підсудність змінено на Великоолександрівський районний суд Херсонської області

Збори суддів Бериславського районного суду від 17.05.2013

18 травня 2013, 09:26

 17 квітня 2013 року було проведено збори суддів Бериславського районного суду, на порядку денному яких стояли наступні питання:


1. Обговорення звернення Євпаторійського міського суду Автономної Республіки Крим стосовно безпідставного внесення відомостей до Єдиного реєстру досудових розслідувань відносно суддів за заявами громадян, які не згодні з прийнятими процесуальними рішеннями.
2. Обговорення листа голови відділу публікації та інформації про судову практику Європейського суду з прав Ліф Берга щодо перекладів ключових текстів з судової практики зазначеного суду.
 
В ході проведення зборів суддів виступили голова суду Миргород В.С., суддя Захарчук В.В. За результатами зборів вирішили:
1. З метою запобігання аналогічних негативних ситуацій відносно інших суддів України, необхідно підтримати в межах наданих повноважень Бериславського районного суду Херсонської області для припинення незаконних дій відносно суддів Євпаторійського міського суду.
2. Суддям Бериславського районного суду Херсонської області взяти до уваги та врахувати в роботі переклади ключових текстів із судової практики Європейського суду.