flag Судова влада України
Увага! Суд не здійснює правосуддя. Підсудність змінено на Великоолександрівський районний суд Херсонської області

Круглий стіл «Якість функціонування судів Херсонської області в оцінці громадян», організований ХМГО «Нова генерація»

14 червня 2016, 14:20

         16 червня 2016 року у м. Херсоні за адресою: пр-т Ушакова, 43, готель «Оптіма», 4-й поверх, велика конференц-зала об 11.00 відбудеться круглий стіл «Якість функціонування судів Херсонської області в оцінці громадян», організований ХМГО «Нова генерація».

Протягом листопада-грудня 2015 року Херсонська молодіжна громадська організація «Нова генерація» з метою об'єктивної оцінки якості послуг, що надаються судами, проводила опитування (за методологією карток громадянського звітування) в 19 місцевих районних судах загальної юрисдикції та 3 спеціалізованих судах Херсонської області. Опитування здійснювалось в рамках проекту «Громадянська ініціатива з оцінки якості функціонування судів Херсонської та Миколаївської областей» за фінансової підтримки Проекту USAID «Справедливе правосуддя».
Опитування здійснювали спеціально підготовлені інтерв'юери шляхом безпосереднього спілкування з відвідувачами судів. Узагальнена інформація по кожному суду увійшла до аналітичного звіту, який буде презентований під час круглого столу. Також будуть представлені рекомендації щодо поліпшення якості судових послуг та підвищення рівня громадської довіри до судів.
Участь у круглому столі прийматиме заступник керівника апарату Бериславського районного суду Херсонської області Ковальська Тетяна Олегівна.