flag Судова влада України
Увага! Суд не здійснює правосуддя. Підсудність змінено на Великоолександрівський районний суд Херсонської області

Збори суддів Бериславського районного суду від 05.03.2013 року

26 березня 2013, 14:34

 5 березня 2013 року було проведено збори суддів Бериславського районного суду, на порядку денному яких стояли наступні питання:

1. Обговорення Рішення Ради Суддів Загальних Судів від 28 лютого 2013 року №12 щодо наповнення і функціонування офіційних веб-сайтів загальних судів на веб-порталі судової влади України.

2. Обговорення стану дотримання строків розгляду справ.

3. Інші питання.

В ході проведення зборів суддів виступили голова суду Миргород В.С., суддя Захарчук В.В. За результатами зборів вирішили:

1. Інформацію, зазначену у Рішенні Ради Суддів Загальних Судів від 28 лютого 2013 року №12 прийняти до відома. Керівнику апарату суду Масло О.В. до 01.04.2013 року привести функціонування та інформаційне наповнення веб-сайту Бериславського районного суду у відповідність до Додатку №1 (до Рішення Ради Суддів Загальних Судів від 28 лютого 2013 року №12).

2. Суддям дотримуватися норм процесуального законодавства України з питань дотримання строків розгляду судових справ, особливо тих, підсудні по яких утримуються під вартою. У необхідних випадках реагувати шляхом винесення окремих ухвал. По кримінальним справам, підсудних за якими оголошено в розшук, направляти нагадування про розшук до відповідних органів.

3. Підготувати аналіз строків направлення справ Бериславським районним судом до апеляційної та касаційної інстанцій.