flag Судова влада України
Увага! Суд не здійснює правосуддя. Підсудність змінено на Великоолександрівський районний суд Херсонської області

Збори суддів Бериславського районного суду від 14.02.2013 року

26 березня 2013, 14:22

 14 лютого 2013 року було проведено збори суддів Бериславського районного суду, на порядку денному яких стояли наступні питання:

1. Обговорення узагальнення практики застосування районними судами Херсонської області законодавства про звільнення від покарання або від його подальшого відбування осіб, які після вчинення злочину або постановлення вироку захворіли на тяжку хворобоу, що перешкоджає відбуванню покарання.

2. Обговорення стану дотримання строків розгляду справ.

3. Інші питання.

В ході проведення зборів суддів виступили голова суду Миргород В.С., суддя Волошин Р.Р., суддя Захарчук В.В. За результатами зборів вирішили:

1. Взяти до уваги та використання в роботі узагалнення практики застосування районними судами Херсонської області законодавства про звільнення від покарання або від його подальшого відбування осіб, які після вчинення злочину або постановлення вироку захворіли на тяжку хворобу, що перешкоджає відбуванню покарання.

2. Суддям дотримуватися норм процесуального законодавства України з питань дотримання строків розгляду судових справ, особливо тих, підсудні по яких утримуються під вартою. У необхідних випадках реагувати шляхом винесення окремих ухвал. По кримінальним справам, підсудних за якими оголошено у розшук, направляти нагадування про розшук до відповідних органів.

3. Тримати на контролі:

- своєчасне надсилання копій судових рішень до Єдиного державного реєстру судових рішень відповідальними за це особами;

- виконання Закону України "Про судовий збір";

- виконання вимог Наказу Державної судової адміністрації України від 11 лютого 2010 року №22 "Про затвердження Переліку судових справ і документів, що утворюються в діяльності суду, із зазначенням строків зберігання".