flag Судова влада України
Увага! Суд не здійснює правосуддя. Підсудність змінено на Великоолександрівський районний суд Херсонської області

При зарахуванні коштів на депозитний рахунок уважно заповнюйте реквізити

25 січня 2016, 14:54

          Останнім часом почастішали випадки невірного заповнення платіжних реквізитів для зарахування грошових коштів на депозитний рахунок ТУ ДСА України в Херсонській області.

В зв’язку з цим звертаємо увагу на вимоги пункту 3.8 глави 3 Інструкції про безготівкові розрахунки в Україні в національній валюті, затвердженої постановою правління Національного банку України від 21 січня 2004 року №22 (далі – Інструкція №22), а саме:
«Реквізит «Призначення платежу» платіжного доручення заповнюється платником так, щоб надавати повну інформацію про платіж та документи, на підставі яких здійснюється перерахування коштів отримувачу. Повноту інформації визначає платник з урахуванням вимог законодавства України.
Платник відповідає за дані, що зазначені в реквізиті платіжного доручення «Призначення платежу». Банк перевіряє заповнення цього реквізиту на відповідність вимогам, викладеним у цій главі, лише за зовнішніми ознаками».
Чинним законодавством України не визначено окремих вимог щодо заповнення реквізиту «Призначення платежу» при внесенні коштів на депозитний рахунок суду.
 Реквізити для зарахування коштів на депозитний рахунок:
Отримувач: ТУ ДСА України в Херсонській області
Код ЄДРПОУ 26283946
Банк: ГУ ДКСУ у Херсонській області
МФО: 852010
Р/р 37316005000522
Призначення: зазначати суму застави, назву суду, ПІБ платника.