flag Судова влада України
Увага! Суд не здійснює правосуддя. Підсудність змінено на Великоолександрівський районний суд Херсонської області

Збори суддів Бериславського районного суду від 27.01.2015 року

29 січня 2015, 13:50

 27 січня 2015 року було проведено збори суддів Бериславського районного суду, на порядку денному яких стояли питання:

1. Вирішення питання про призначення колегіального складу суду для розгляду кримінальної справи між суддями у неавтоматичному режимі.
2. Обговорення листа Харківського Апеляційного Адміністративного суду №01-11/136/15 від 22.01.2015 року, щодо прояву неповаги, погрози насильством та здійснення тиску на окремих суддів та взагалі судовий корпус України з боку народних депутатів України.
3. Звіт керівника апарату суду про проведену роботу за ІІ півріччя 2014 року.

В ході проведення зборів суддів, відносно першого питання, виступила голова суду Миргород В.С.: 27.01.2015 року до суду надійшла кримінальна справа при автоматичному розподілі справа призначила головуючого суддю Волошина Р.Р.
Згідно Положення про автоматизовану систему документообігу суду затвердженого рішенням Ради суддів України від 26.11.2010 року № 30 відповідно п.3.1.6. Якщо судова справа підлягає розгляду (перегляду) колегією суддів, при автоматичному розподілі судових справ автоматизованою системою в місцевому суді призначається головуючий суддя, а в судах апеляційної та касаційної інстанцій - суддя-доповідач з числа всіх суддів відповідного суду з урахуванням їх спеціалізації (за її наявності). Справа розглядається колегією суддів, до складу якої входить призначений автоматизованою системою головуючий суддя або суддя-доповідач. Засади формування колегії суддів визначаються зборами суддів відповідного суду з унеможливленням впливу на формування осіб, зацікавлених у результатах судового розгляду справи.
Виходячи з вище наведеного, пропоную обрати в колегію суддів зі складу суддів Бериславського районного суду Херсонської області суддю Захарчука В.В. та голову суду суддю Миргород В.С.

За результатами зборів вирішили:

1. Призначити колегіальний склад суду: головуючий суддя – Волошин Р.Р., суддя Захарчук В.В., голова суду суддя Миргород В.С. для розгляду кримінальної справи
2. Прийняти до відома інформацію відносно прояву неповаги, погрози насильством та здійснення тиску на суддів та взагалі судовий корпус України з боку народних депутатів України.
3. Визнати роботу керівника апарату суду Масло О.В. на високому професійному рівні.