flag Судова влада України
Увага! Суд не здійснює правосуддя. Підсудність змінено на Великоолександрівський районний суд Херсонської області

Щодо виконання Закону України "Про очищення влади"

05 грудня 2014, 10:05

     На виконання вимог Закону України «Про очищення влади», розпорядження Кабінету Міністрів України від 16.10.2014 № 1025-р «Про затвердження плану проведення перевірок відповідно до Закону України «Про очищення влади», постанови Кабінету Міністрів України від 16.10.2014 № 563 «Деякі питання реалізації Закону України «Про очищення влади», головою Бериславського районного суду Херсонської області видано розпорядження від 05 грудня 2014 року №2-17/14, у відповідності до якого з 5 грудня 2014 року розпочнеться проведення перевірки достовірності відомостей щодо застосування заборон, передбачених ч.3, ч.4 ст. 1 зазначеного Закону стосовно суддів Бериславського районного суду Херсонської області.

У десятиденний строк з дня початку проведення перевірки судді Бериславського районного суду Херсонської області мають подати власноручно написані заяви за встановленою формою та декларацію про майно, доходи, витрати і зобов'язання фінансового характеру, складену за формою, що встановлена Законом України «Про засади запобігання і протидії корупції».
Для розміщення інформації щодо виконання вимог Закону України «Про очищення влади» на веб-сайті Бериславського районного суду Херсонської області створено відповідний розділ.
Повідомлення про початок проходження перевірки відповідною особою разом із копією заяви і декларації розміщуватимуться в цьому розділі офіційного веб-сайту суду протягом трьох днів після надходження заяви особи, стосовно якої проводиться перевірка.
Інформація про результати проведення перевірки не пізніше ніж на третій день після надходження відповіді, що надійшли від органів перевірки за результатами перевірки, розміщуватимуться у вищезазначеному розділі офіційного веб-сайту Бериславського районного суду Херсонської області.