flag Судова влада України
Увага! Суд не здійснює правосуддя. Підсудність змінено на Великоолександрівський районний суд Херсонської області

У Верховному Суді та ВССУ почались люстраційні перевірки

11 листопада 2014, 14:45

 У відповідних розділах на сайті Верховного Суду України та Вищого спеціалізованого суду України з розгляду цивільних та кримінальних справ розміщені повідомлення про проведення перевірок щодо 7 працівників цих установ.

Так, у Верховному Суді України розпочато перевірку, передбачену Законом України “Про очищення влади”, щодо:
Бриндак Анастасії Миколаївни, старшого консультанта відділу консультантів управління забезпечення діяльності Судової палати в адміністративних справах;
- Ганник Анни Володимирівни, помічника судді Верховного Суду України;
- Лащука Єфрема Вікторовича, начальника відділу взаємодії з державними органами та внутрішнього аудиту управління забезпечення діяльності керівництва Верховного Суду України, взаємодії з державними органами та внутрішнього аудиту.
З відповідними документами (заява і декларація про майно, доходи, витрати і зобов’язання фінансового характеру за 2013 р.) можна ознайомитись тут.
У Вищому спеціалізованому суді України з розгляду цивільних і кримінальних справ розпочато перевірку, передбачену Законом України “Про очищення влади”, щодо:
Конюшенко Людмили Іванівни, спеціаліста ІІ категорії канцелярії управління документального забезпечення та контролю.
Кашуби Катерини Валеріївни, спеціаліста ІІ категорії канцелярії управління документального забезпечення та контролю.
Будніка Анатолія Миколайовича, спеціаліста ІІ категорії канцелярії управління документального забезпечення та контролю.
-  Устименка Андрія Володимировича, секретаря судового засідання відділу обліку судових документів управління забезпечення діяльності судової палати у цивільних справах.
З відповідними документами (заява і декларація про майно, доходи, витрати і зобов’язання фінансового характеру за 2013 р.) можна ознайомитись тут.
Нагадаємо, відповідно до затвердженого графіку люстраційних перевіроксуддів, членів ВРЮ та ВККС почнуть перевіряти з грудня 2014.