flag Судова влада України
Увага! Суд не здійснює правосуддя. Підсудність змінено на Великоолександрівський районний суд Херсонської області

До уваги учасників судових процесів та відвідувачів суду щодо заходів для безпечної роботи в умовах карантину

25 жовтня 2021, 16:06

Відповідно до уніфікованих рекомендацій, розроблених для всіх судів України Вищою радою правосуддя спільно із Консультативною місією Європейського Союзу з реформування сектору цивільної безпеки України (КМЄС в Україні), щодо безпечної роботи в умовах карантину, у Бериславському районному суді Херсонської області вводяться наступні заходи:

  • Дозволяється одночасне перебування відвідувачів суду із розрахунку не більше однієї особи на 10 кв. м площі залу.
  • Рішення про допуск у судове засідання осіб, які не є учасниками судових проваджень, приймає головуючий у засіданні суддя.
  • Обов’язковим є дотримання дистанції не менше двох метрів між усіма учасниками процесу і відвідувачами суду та застосування засобів індивідуального захисту, у тому числі респіраторів чи захисних масок, які закривають ніс та рот, у тому числі виготовлених самостійно,
  • Подання відвідувачами документів та отримання інформації відбувається біля встановленої стійки при вході в будівлю суду .

 

У зв'язку із загостренням епідеміологічної ситуації в країні, закликаємо неухильно дотримуватися приписів рекомендацій, заснованих на міжнародному досвіді та вітчизняних напрацюваннях. Адже ці прості правила можуть зберегти життя та здоров’я тисячам українців.