flag Судова влада України
Увага! Суд не здійснює правосуддя. Підсудність змінено на Великоолександрівський районний суд Херсонської області

Головний консультант Бериславського районного суду взяла участь у підготовці помічників суддів і консультантів місцевих загальних та апеляційних судів

26 квітня 2021, 10:41

З 19 по 22 квітня 2021 року Одеське регіональне відділення національної школи судів України проводило підготовку та підвищення кваліфікації за стандартизованою програмою помічників суддів і консультантів місцевих загальних (окружних) та апеляційних судів. Підготовка відбувалась в онлайн режимі (програма “ZOOM”).

У ході підготовки викладачами Одеського регіонального відділення було розкрито ряд актуальних тем щодо стандартів написання судового рішення, особливостей розгляду деяких категорій справ, проблемних питань у використанні інформаційно-телекомунікаційної системи. Також значну частину уваги було приділено психологічним аспектам, пов’язаним з професійною діяльність помічників суддів та консультантів, ефективному управлінню часом.

 

Участь у зазначеній підготовці взяла головний консультант Бериславського районного суду Херсонської області Мутерко Руслана Анатоліївна.