flag Судова влада України
Увага! Суд не здійснює правосуддя. Підсудність змінено на Великоолександрівський районний суд Херсонської області

Увага! У співробітника Бериславського районного суду виявлено захворювання на COVID-19

21 квітня 2021, 09:21

Повідомляємо, що 21.04.2021 року працівник Бериславського районного суду, який перебуває на лікарняному, отримав повідомлення про наявність у нього лабораторно підтвердженого  захворювання на  COVID-19.

З метою попередження розповсюдження інфекційних захворювань, у тому числі викликаних коронавірусною інфекцією, просимо утриматись від участі у судових засіданнях, якщо слухання не передбачають вашої обов’язкової участі, а також від особистого відвідування суду для подачі позовів, заяв та інших звернень.

Позовні заяви, заяви, скарги, відзиви, пояснення, клопотання тощо рекомендуємо направляти поштою на адресу суду: 74300, Херсонська область, м. Берислав, вул. Центральна, 249, в електронному вигляді на електронну адресу суду, через особистий кабінет в системі «Електронний суд» https://id.court.gov.ua/.

Упродовж дії карантинних заходів суд забезпечуватиме заходи щодо запобігання поширенню інфекційних захворювань: в приміщенні суду розміщені диспенсери з дезінфекційними засобами, здійснюється систематична дезінфекція приміщення суду.