flag Судова влада України
Увага! Суд не здійснює правосуддя. Підсудність змінено на Великоолександрівський районний суд Херсонської області

Суддя Бериславського районного суду взяв участь у семінарі

25 лютого 2021, 15:14

24 лютого 2021 року Одеське регіональне відділення національної школи судів України проводило у режимі онлайн всеукраїнський семінар для суддів місцевих загальних судів на тему: “Звільнення від покарання та його відбування: практика застосуванняСемінар в онлайн режимі (програма “ZOOM”) на тему:”Звільнення від покарання та його відбування: практика застосування”.

У ході семінару було розкрито та обговорено актуальні питання:

  • звільнення від відбування покарання з випробуванням;

  • звільнення від відбування покарання з випробуванням вагітних жінок і жінок, які мають дітей віком до семи років. Звільнення від відбування покарання вагітних жінок і жінок, які мають дітей віком до трьох років;

  • звільнення від відбування покарання у зв'язку із закінченням строків давності виконання обвинувального вироку. Звільнення від покарання у зв’язку із втратою особою суспільної небезпечності та у зв'язку із закінченням строків давності;

  • умовно-дострокове звільнення від відбування покарання. Заміна невідбутої частини покарання більш м'яким;

  • звільнення від покарання за хворобою. Звільнення від покарання на підставі закону України про амністію або акта про помилування.

 

Участь у семінарі взяв суддя Бериславського районного суду Волошин Роман Романович та за результатами отримав сертифікат.