flag Судова влада України
Увага! Суд не здійснює правосуддя. Підсудність змінено на Великоолександрівський районний суд Херсонської області

У Бериславському районному суді пройшли тактико-спеціальні навчання судових охоронців

18 лютого 2021, 15:25

17 лютого співробітники територіального управління Служби судової охорони у Херсонській області разом з правоохоронцями районного відділу поліції відпрацювали спільні дії у випадку виникнення порушень громадського порядку у судових установах.

Заходи відбулись у районних судах області, зокрема і в Бериславському районному суді. Проводились в обстановці наближеної до реальної, щоб відпрацювати завдання максимально ефективно. Судові охоронці на практиці виконали дії щодо забезпечення безпеки учасників судового процесу під час розгляду резонансних справ. У залах судових засідань відпрацювали тактику дій у разі виникнення ситуацій, коли виникає загроза безпеці головуючого по справі, учасникам судового процесу та працівникам апарату суду.

Також під час навчань судові охоронці вчилися діяти у випадках, коли до суду намагаються увірватися агресивно налаштовані групи громадян. Співробітники відпрацювали дії у разі виявлення вибухонебезпечного предмета на пунктах пропуску та правила евакуації працівників та відвідувачів судової установи.

 

Інформація із сайту https://www.facebook.com/SSOKherson/