flag Судова влада України
Увага! Суд не здійснює правосуддя. Підсудність змінено на Великоолександрівський районний суд Херсонської області

Суддя Бериславського районного суду взяв участь у семінарі на тему “Семінар в онлайн режимі (програма “ZOOM”) на тему:”Застосування антикорупційного законодавства. Розгляд справ про кримінальні та адміністративні правопорушення пов’язані з корупцією”

09 лютого 2021, 16:16

05 лютого 2021 року Одеським регіональним відділенням Національної школи суддів України проводився семінар для суддів місцевих загальних судів на тему “Семінар в онлайн режимі (програма “ZOOM”) на тему:”Застосування антикорупційного законодавства. Розгляд справ про кримінальні та адміністративні правопорушення пов’язані з корупцією”. Захід проводився у режимі онлайн за допомоги платформи “ZOOM”.

До програми заходу було включено наступні питання:

  • Новітні зміни до антикорупційного законодавства України;

  • Практика розгляду кримінальних і адміністративних справ про корупційні правопорушення;

  • Судова практика застосування запобіжних заходів і арешту майна в провадженнях щодо корупційних кримінальних правопорушень.

Викладачами та модераторами заходу виступили Михайленко Д.Г. - суддя Апеляційної палати Вищого антикорупційного суду, доктор юридичних наук, доцент та Кравчук О.О.суддя Вищого антикорупційного суду, доктор юридичних наук, доцент.

Питання застосування антикорупційного законодавства були розкриті викладачами у формі мінілекцій з використанням презентації PowerPoint. Учасники семінару залучались до дискусії з питаннь, що увійшли до програми семінару.

Участь у семінарі взяв суддя Бериславського районного суду Волошин Роман Романович, та за результатами отримав сертифікат.